Šta je potrebno da biste podigli Mjolnir?

0

Thor jasno objašnjava šta nekoga čini dostojnim njegovog čekića Mjolnira.

Šta je potrebno da biste podigli Mjolnir?

Moćni Thor je konačno objasnio šta tačno nekoga čini dostojnim da rukuje njegovim čekićem, Mjolnirom. Još od svog debija 1962. godine, čekić je obećavao da će dati velike moći svakome ko je dovoljno dostojan da ga zaista podigne i upotrebi. Šta je onda neophodno kako biste podigli ovo moćno oružje?

U The Immortal Thor #5, Thor je osnovao Thor Corps, grupu koju čine prijatelji, saveznici i Loki, koji svi mogu upravljati Mjolnirom u onome što izgleda kao nepobediva borba protiv pravog drevnog boga. Ovaj bog, Toranos, takođe je bog groma i želi da poznatim čekićem oslobodi svoj gnev i uništi univerzum.

Upravo u ovom stripu Thor objašnjava Toranosu šta je zaista potrebno kako bi se rukovalo Mjolnirom. Ispostavilo se da biti “dostojan” nije samo snaga, radi se i o znanju kako koristiti moć sa saosećanjem, uzdržanošću, plemenitošću, mudrošću i poniznošću. podigli

Pročitajte: Greg Kapulo će crtati novi serijal o Vulverinu

U isto vreme, ovo objašnjava npr. kako je Kapetan Amerika bio dostojan da podigne Mjolnir u MCU filmovima. On ima sve ove kvalitete koje Thor opisuje: saosećanje, suzdržanost, plemenitost, teško stečenu mudrost i poniznost.

Dakle, to je ono što je neophodno kako bi bili dostojni Thorovog moćnog čekića.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x