Greg Kapulo će crtati novi serijal o Vulverinu

0

Greg Kapulo se vratio u Marvel, a prvi strip koji će crtati biće serijal o Vulverinu.

Greg Kapulo će crtati novi serijal o Vulverinu

Greg Kapulo se nedavno vratio crtanju naslovnica za Marvel Comics nakon što je proveo nekoliko decenija stvarajući ime i status stripovske superzvede sa Image Comics i Spawn-om i DC-jevim Betmenom. A sada će se, konačno, pobrinuti i za crtež nadolazećeg Marvelovog naslova, novog serijala o Vulverinu.

Strip, iako još nije zvanično najavljen, gotovo je sigurno Vulverinov sledeći lični serijal koji će biti deo ponovnog pokretanja X-Men linije zakazan za leto 2024. vulverinu

Kako to znamo? Zato što je sam Kapulo možda slučajno to otkrio objavljivanjem loše izrezane verzije inače bezazlene naslovne stranice novog Wolverinea #1 na društvenim mrežama, pre nego što ju je izbrisao i zamenio novim isečenom stranom koja se ne prikazuje riječi “Wolverine” olovkom u gornjem levom uglu (zahvaljujući AiPT! koji je sačuvao originalnu objavu i neisečenu sliku i dalje je možemo videti).

Pročitajte: Ko je novi Ghost Rider?

Na tabli koju je objavio Kapulo ne vidimo Vulverina u akciji, već neke pripadnike plemena Zebra Men, jednog od mnogih koji naseljavaju Divlju zemlju, fantastičnu teritoriju Marvelovog univerzuma koja se nalazi u zaleđu Antarktika naseljenom dinosaurima i divljim populacijama. A stranica se završava ulaskom dinosaurusa na scenu, najavljenog njegovom ogromnom šapom. Ne bi bilo prvi put da neka Vulverinova serija počinje sa avanturom u Divljoj zemlji.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x