Transformersi i GI Joe dobijaju filmski krosover

0

Dve velike franšize naći će se zajedno na velikom platnu.

Transformersi i GI Joe dobijaju filmski krosover

Paramount Pictures je ozvaničio produkciju akcionog filma u kojem ćemo videti susret dve važne Hasbro franšize, odnosno Transformersa i GI Joe-a, a koji je već bio najavljen aftercredit scenom u filmu Transformers: Rise of the Beasts, objavljenom u bioskopima prošle godine.

Film će producirati Steven Spielberg, Lorenzo di Bonaventura, Mark Vahradian, Michael Bay, Tom DeSanto i Don Murphy. Međutim, režiser još nije izabran, iako, kako prenosi Deadline, postoje dobre šanse da će Steven Caple Jr. koji je već režirao najnoviji film o Transformersima, biti režiser i ovog krosovera.

Pročitajte: Nindža Kornjače: Poslednji Ronin dobija film

Susret Transformersa i GI Joe se već desio u stripovima. Ove dve franšize bile su ko-protagonisti mini serije koju je objavio Marvel Comics, kreirali su je Michael Higgins i Herb Trimpe.

Događaj je potom ponovljen između 2003. i 2007. godine, s nekoliko mini serija u izdanju Dreamwave Productions i Devil’s Due Productions, a 2016. u seriji Toma Sciolija u izdanju IDW Publishinga. Poslednjih meseci, prava na obe franšize konačno je stekao SkyBound Roberta Kirkmana (autor The Walking Dead i Invincible), koji ih je spojio u jedan narativni univerzum pod nazivom Energon Universe.

Datum izlaska krosovera Transformersa i GI Joe još uvek nije poznat.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x