Stiže Avengers vs Aliens u izvedbi Hickmana i Ribića

0

Kako će izgledati susret Osvetnika i Ksenomorfa?

Stiže Avengers vs Aliens u izvedbi Hickmana i Ribića

U julu, u Sjedinjenim Državama, Marvel Comics će objaviti prvo izdanje strip mini-serije od četiri izdanja koja će videti kako se Osvetnici suočavaju sa ksenomorfima iz Alien sage. aliens

Ovaj strip nam donose dve megazvezde strip industrije, Jonathan Hickman ( Fantastic Four , X-Men , GODS ) uz crtež Esada Ribića ( Secret Wars , King Thor ), a Aliens vs. Avengers će biti prva interakcija između sveta Aliena i Marvelovog univerzuma.

Smešten na novu buduću vremensku liniju, strip će sadržati starije verzije Marvelovih likova. Konkretno, serija će početi kada Ksenomorfi stignu do Zemlje i kada savršeni organizam naiđe na planetu punu superheroja.

Pročitajte: DC povlači naslovnice zbog optužbe da su napravljene pomoću AI

“Mislim da će fanovi biti iznenađeni kako se neke od ovih stvari elegantno uklapaju. Ispostavilo se da je to zaista bila situacija sa čokoladom i puterom od kikirikija”, najavio je Hickman.

Aliens vs. Avengers će debitovati u američkim strip prodavnicama 24. jula, samo nekoliko dana pre dolaska u bioskope filma Alien: Romulus, novog filma posvećenog Ksenomorfima koji je Ridli Skot kreirao kasnih sedamdesetih.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x