Spider-Man postaje Spider-Goblin

0

Šta se desi kad zla priroda Zelenog Goblina preuzme Pitera Parkera?

Spider-Man postaje Spider-Goblin

Novi Goblin koji se dugo očekuje u Spajdermenovim stripovima biće niko drugi do sam Piter Parker i postaće Spider-Goblin.

Kako će tačno Piter pasti pod uticaj greha Normana Osborna i otkriti svoju mračnu stranu, ostaje da vidimo. Čini se da sve ovo ukazuje na Amazing Spider-Man #50, koji će vratiti originalnu postavu Sinister Six, dok ćemo videti kakva je tu uloga i sudbina Normana Osborna.

Poslednjih godina Osborn je promenjen čovek, bukvalno. Nakon što je kriminalac poznat kao Sin-Eater očistio Normanovu metafizičku mračnu stranu, Norman je počeo da žali za svojim prošlim postupcima kao Zeleni Goblin. Od tada je postao saveznik i nešto kao očinska figura Peteru Parkeru, zaposlivši ga u OsCorp-u, i saveznik Spider-Manu u ulozi superheroja, Zlatnog Goblina.

Pročitajte: DC povlači naslovnice zbog optužbe da su napravljene pomoću AI

Ali scenarista Zeb Wells je dugo nagoveštavao Osbornov pad morala i njegov potencijalni povratak identitetu Zelenog Goblina.

Sada je otkrivena naslovnica Amazing Spider-Man #53, Ed McGuinessa, otkrivajući izgled i identitet koji je Peter Parker usvojio i postao Spider-Goblin. U pitanju je novi story arc za Spajdermena koji će započeti u Amazing Spider-Man #50, broju koji izlazi narednog meseca.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x