Novi Deadpool & Wolverine trejler je ispunjenje snova!

0

Marvel Studios je predstavio novi trejler za nadolazeći film Deadpool & Wolverine.

Novi Deadpool & Wolverine trejler je ispunjenje snova!

Režiran od strane Shawn Levy-a, Deadpool & Wolverine će biti treći film u sagi o Deadpoolu, prvi koji je producirao Marvel Studios nakon akvizicije 20th Century Foxa od strane Walt Disney Company. Wade Wilsona / Deadpoola ponovo će igrati Ryan Reynolds, a uz njega će biti Hugh Jackman, koji će ponoviti svoju ulogu Wolverinea.

Ostatak glumačke ekipe uključivaće glumce koji su već viđeni u prethodna dva filma zajedno sa novim glumcima i likovima: Morena Baccarin (Vanessa), Rob Delaney (Peter), Stefan Kapičić (Colossus), Brianna Hildebrand (Negasonic Mutant Warhead) , Shioli Kutsuna (Yukio), Lewis Tan (Shatterstar), Leslie Uggams (Blind Al), Matthew Macfadyen (Paradox) i Emma Corrin (koja će možda biti Cassandra Nova).

Očekuje se da će se u filmu pojaviti i drugi likovi iz filmova X-Men, kao i Elektra Jennifer Garner. Radnja će videti kako se Deadpool bavi TVA-om (videti u TV seriji Loki) i multiverzumom.

Pročitajte: Nindža Kornjače: Poslednji Ronin dobija film

Prvi trejler za Deadpool & Wolverine, koji je debitovao tokom Super Bowla, postavio je rekord, postavši najgledaniji ikada u prva 24 sata, prema izveštajima Marvela i The Walt Disney komapnije.

Deadpool & Wolverine izlazi 26. jula ove godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x