Nindža Kornjače: Poslednji Ronin dobija film

0

Jedan od najpopularnijih strip naslova u poslednjih nekoliko godina dobija i svoju filmsku adaptaciju.

Nindža Kornjače: Poslednji Ronin dobija film

Paramount Pictures je započeo produkciju filma baziranog na strip serijalu Nindža Kornjače: Poslednji Ronin. dobija

Film, zabranjen za publiku mlađu od 17 godina, produciraće Walter Hamada iz 18hz, producentske kuće specijalizovane za horore. Scenario je poveren Tyleru Burtonu Smithu, koji je poslednjih godina napisao scenarije za filmove kao što su Child’s Play i Boy Kills World. dobija

Objavljen 2020. godine od strane IDW Publishing, strip Nindža Kornjače: Poslednji Ronin okupio je Kevina Eastmana i Petera Lairda, dvojicu tvoraca Nindža kornjača, prvi put nakon 25 godina, koji su ovu priču stvorili još 1987. godine, ali su je napustili. Njih dvojica su zatim uključili scenaristu Toma Waltza i crtače Esaua, Isaac Escorza i Ben Bishopa.

Pročitajte: Blejk i Mortimer dobijaju svoj film

Smešten u Njujork 2040. godine, Nindža Kornjače: Poslednji Ronin priča priču o poslednjoj preživeloj Nindža Kornjači, koja traži osvetu za svoju porodicu i prijatelje koji su pali u borbi protiv svojih starih neprijatelja.

Serija je postigla veliki uspeh kod kritike i publike. Godine 2023 ovaj naslov bio je drugi među najprodavanijim stripovima i grafičkim romanima u Americi, a nastavak – pod nazivom TMNT: The Last Ronin II – Re-Evolution, debitovao je u Sjedinjenim Državama krajem prošle godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x