Ko je novi Ghost Rider?

0

U martu 2024. publici će biti predstavljen novi Ghost Rider.

Ko je novi Ghost Rider?

U ulozi “duha osvete” naći će se Parker Robbins, poznatiji kao superzlikovac The Hood, kojeg su 2002. godine kreirali scenarista Brian K. Vaughan i umetnici Kyle Hotz i Eric Powell. rider

Debi novog lika dogodiće se na stranicama serije Ghost Rider: Final Vengeance, koju je napisao Benjamin Percy (X-Force, Wolverine) uz umetnost Dannyja Kima (Ghost Rider Annual).

„Neke negativce poznajemo previše dobro. Doctor Doom. Thanos. Mefisto. Ali smatram da je posebno zabavno izvesti manje poznate negativce iz senke i dati im priliku da imaju glavnu ulogu”, rekao je Benjamin Percy. “The Hood želi da sedi za stolom odraslih. I sklopio je pakt sa đavolom da mu pomogne na tom putu.”

Pročitajte: Kako izgleda novi Flaš Gordon

The Hood je bio sitni kriminalac koji se jednog dana slučajno našao sa ogrtačem i magičnim čizmama koje su prethodno pripadale demonu Nisantiju, kojeg je sam ubio tokom pljačke koja je loše završila. Odeća mu je davala razne sposobnosti, kao što su levitiranje, teleport i nevidljivost. Robbins je tako iskoristio svoje moći da postane glava važnog kriminalnog carstva za samo nekoliko godina, sklapajući saveze s drugim super zlikovcima iz Marvelovog univerzuma, pre nego što je konačno poražen.

Parker Robbins će biti šesta osoba koja će preuzeti ulogu Ghost Ridera, nakon spomenutih Johnnyja Blazea, Dannyja Ketcha, Alejandre Jonesa, Robbieja Reyesa i Michaela Badilina (potonji poznat i kao Vendetta).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x