Power Rangers Ninja Quest: Kada su Moćni rendžeri prvi put obukli svoje nindža odelo

0

Ninja Quest je četvorodelni mini-serijal u okviru treće sezone Mighty Morphin Power Rangersa iz 1995. godine.

ninja quest stripblog

Ova kratka serija je poznata po jednom od najomiljenijih kostima Moćnih rendžera, a to je izgled kostima nindži, ali ovoga puta u bojama Moćnih rendžera.

Moramo napomenuti da je ovaj kostim prvo predstavljen u filmu o Moćnim rendžerima iz 1995. godine, u priči gde rendžeri traže svoje moći na planeti Phaedos, ali ta priča nije bila u kontinuitetu sa serijom.

Pročitajte: Da li ste znali da je strip o Power rangersima objavljivan i na našem jeziku?

Ukratno, priča ovog serijala se oslanja na iznenadnu posetu Rita Revoltoa, brata Rite Repulse koji dolazi sa poklonima.  Zed i Rita šalju njega i grupu čudovišta da se priduže tajnom napadu na rendžere. Napadi ostavljaju potpuno iscrpljene rendžere. Zordon i Alfa 5 znaju za legendu koja bi mogla omogućiti Rendžersima da steknu nove moći u borbi protiv Zedove vojske, ali ostaje pitanje da li će nosilac nindža moći dozvoliti rendžerima da ih steknu?

Serijal je značajan po prvom pojavljivanju Nidžazorda, Nindžora, Rito Revolta, Tenga Voriorsa i poručnika Džeroma Stouna. Pored toga ovde imamo i potpunu promenu moći rendžera i uništenje Tanderzorda.

U ovom mini serijalu u okviru treće sezone rendžeri su obukli svoje nindža style kostime, omiljene među ljubiteljima rendžera i započet je novi nivo razvoja radnje i moći rendžera. 

POGLEDAJTE I OVO:

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x