Kako je Betmen postao novi UFC šampion

Koliko dugo poznajemo Betmena, toliko nam je poznato koliko je on posvećen tome da bude najbolji mogući borac.

On je zapravo toliko vešt da je upravo postao novi DC-ijev UFC šampion. Ovaj istorijski momenat u mešovitim borilačkim veštinama, a i u borilačkoj karijeri Brusa Vejna desio se u ovogodišnjem, specijalnom izdanju Batman Annual #4. 

Ovo specijalno izdanje stiže pred kraj rada Toma Kinga na redovnom Betmen serijalu, i u njemu se Betmen konačno vraća kako bi se borio sa Bejnom za spas Gotama. Ali pre nego što se to desi, fanovima je pružen uvid u efektivnost Betmenovih borilačkih veština. 

Aktuelni UFC šampion DC univerzuma, nikada poraženi Henri Feder, ponudio je 100 miliona dolara u dobrotvorne svrhe za šansu da se bori protiv Betmena. Na radost svih fanova, Brus Vejn prihvata ovaj izazov. Ali on, naravno, ima posebne razloge za to. 

POVEZANO: Znate li da je Dedpul stvorio Marvelovog Betmena?

Naime, Feder je ranije bio nasilan prema svojoj devojci, ali je pomoću novca i svog uticaja uspeo da zataška taj skandal. Kada su ga na konferenciji za novinare pitali o tom slučaju, Feder je samo tvrdio kako je on šampion koji je nedodirljiv i nepobediv. Nakon toga Brus Vejn je prihvatio izazov i naravno učinio da pravda bude zadovoljena. 

Priča ne troši mnogo vremena i prostora i pruža se na 4 table. 

Iako ovo nije bila zvanična borba za UFC titulu, Betmen je porazio Federa koji je okarakterisan kao majstor svih borilačkih veština i borac koji ne zna za poraz. Nije ni važno da li je Betmen UFC šampion sve dok čini da pravda bude zadovoljena… pogotovo ako to sve ide u dobrotvorne svrhe.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x