Kako je Betmen postao novi UFC šampion

0

Koliko dugo poznajemo Betmena, toliko nam je poznato koliko je on posvećen tome da bude najbolji mogući borac.

On je zapravo toliko vešt da je upravo postao novi DC-ijev UFC šampion. Ovaj istorijski momenat u mešovitim borilačkim veštinama, a i u borilačkoj karijeri Brusa Vejna desio se u ovogodišnjem, specijalnom izdanju Batman Annual #4. 

Ovo specijalno izdanje stiže pred kraj rada Toma Kinga na redovnom Betmen serijalu, i u njemu se Betmen konačno vraća kako bi se borio sa Bejnom za spas Gotama. Ali pre nego što se to desi, fanovima je pružen uvid u efektivnost Betmenovih borilačkih veština. 

Aktuelni UFC šampion DC univerzuma, nikada poraženi Henri Feder, ponudio je 100 miliona dolara u dobrotvorne svrhe za šansu da se bori protiv Betmena. Na radost svih fanova, Brus Vejn prihvata ovaj izazov. Ali on, naravno, ima posebne razloge za to. 

POVEZANO: Znate li da je Dedpul stvorio Marvelovog Betmena?

Naime, Feder je ranije bio nasilan prema svojoj devojci, ali je pomoću novca i svog uticaja uspeo da zataška taj skandal. Kada su ga na konferenciji za novinare pitali o tom slučaju, Feder je samo tvrdio kako je on šampion koji je nedodirljiv i nepobediv. Nakon toga Brus Vejn je prihvatio izazov i naravno učinio da pravda bude zadovoljena. 

Priča ne troši mnogo vremena i prostora i pruža se na 4 table. 

Iako ovo nije bila zvanična borba za UFC titulu, Betmen je porazio Federa koji je okarakterisan kao majstor svih borilačkih veština i borac koji ne zna za poraz. Nije ni važno da li je Betmen UFC šampion sve dok čini da pravda bude zadovoljena… pogotovo ako to sve ide u dobrotvorne svrhe.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x