10 mogućih superherojskih filmova koje bi fanovi voleli da vide

0

Neverovatno je što živimo u vremenu kada naše omiljene strip junake i njihove avanure možemo doživeti na velikom platnu. 

superherojskih filmova stripblog

Franšize ovog žanra rastu iz dana u dan u svojim solo i crossover avanturama. Gomila superherojskih filmova je najavljena za ovu i sledeću godinu, ali postoje i oni nenajavljeni o kojima se raspravlja i koje bi fanovi voleli da vide, a koji još uvek nisu potvrđeni. Koji su to mogući superherojski filmovi koje bi svi voleli da gledamo uskoro. 

1. Deadpool 3

Nema nikavih sumnji da je Ryan Reynolds savršen za ulogu popularnog stripovskog antiheroja, te i da je on jedan od glavnih razloga velikog uspeha ovih filmova. Neki fanovi su zbog ovih činjenica i dalje šokirani jer Deadpool 3 još uvek nije zvanično potvrđen, dok je Reynolds par puta nagovestio da se na ovom projektu radi. Drugi deo je poslužio kao build-up za X-Force film. Iako to ne znači da se treći neće dogoditi, scenaristi Rhett Reese i Paul Wernick objašnjavaju da će X-Force poslužiti kao pauza za Reynoldsa od uloge Deadpoola. 

Pročitajte: Web strip Polar – Noir triler i akcija sa puno krvi i seksa

2. Hawkeye solo film 

Budući da Black Widow dobija svoj solo film, nema smisla da ostane samo jedan originalni član Avengers tima koji neće imati svoju avanturu na velikom platnu. Jeremy Renner sigurno ne bi imao problem da odradi jedan solo film pre nego što ga stignu godine. Glasine oko solo filma o Marvelovom omiljenog strelcu kruže i ova ideja postoji u glavama čelnika Marvel Studios kada su u pitanju nadolazeći MCU filmovi. Nakon Avnegers: Endgame filma u kome će Clint Barton imati drugačiju inkarnaciju, pitanje je da li je za solo film razmatran kao Ronin ili Hakweye.

3. Supergirl

Fanovi su i dalje šokirani činjenicom da je Henry Cavill završio sa ulogom Supermana. Iako bi se njegovo odsustvo iz budućih filmova osetilo, to ipak donosi novi potencijal za oko mogućeg projekta kojem bi se WB i DC okrenuli u ovom slučaju, a to je Supergirl film. Studio je navodno u potrazi za ženskim rediteljem, koja bi se pridružila sve većem broju ženskih reditelja superherojskih filmova, u nadi da će isporučiti još jedan hit kakav su imali sa Wonder Woman. 

4. Cyborg

Ray Fisher je odradio dobar posao kao Cybord u Justice League. Ipak, ono što je njegovom liku potrebno je ekspanzija. Njegov solo film je bio planiran za budućnost DCEU, nakon kolapsa sa filmom Justice League, pitanje je hoće li se to dogoditi. Fisher je sam izjavio da bi, uprkos tome što bi film verovatno bio veoma skup da se napravi, se to ipak moglo dogoditi uz podršku fanova: ,,Ako nastavimo da pravimo buku to se može desiti. Radi se o tome šta ljudi žele.”

5. Thor 4

Nakon filma Avengers: Endgame, sudbine mnogih likova vise u vazduhu. Iako mu nakon pomenutog filma ističe ugovor sa studijom, veliki broj fanova bi voleo da još jednom vidi Chris Hemswotha u ulozi nordijskog boga groma. Nedavni uspeh urnebesnog Thor: Ragnarok filma možda navede Marvel Studios da razmisli o četvrtom filmu o Thoru. Reditelj trećeg nastavka Taika Waititi sastao se sa čelnicima Marvela oko misterioznog projekta i nadamo se da je u pitanju još jedan nastavak Thorovih avantura. 

Pročitajte: Nindža Kornjače dobijaju reboot i novu šansu

6. Dredd 2

Dredd iz 2012. kojeg svi vide kao dostojno izvinjenje za prethodni film o ovom liku iz 1995. sa Sylvester Stalloneom, nije imao uspeh kada je u pitanju zarada. To je odgurnulo mogućnosti da film dobije nastavak. U razvoju je TV serija za koju bi Karl Urban mogao da preispita repriziranje uloge sudije Dredda. Ipak fanovi bi više voleli da vide ovog heroja u velikom akcionom i nasilnom filmu. Jedan od producenata Alex Garland sumnja da bi se nastavak sa istom ekipom mogao desiti, dok je drugi producent Adi Shankar odlučan da napravi još jedan Dredd film. 

7. Blade reboot

Od svih superherojskih filmova koje smo imali prilike da gledamo, fanovi su čini se najviše zagriženi da se Blade konačno vrati na male ekrane ili veliko platno. Dok publika pikuje ko bi mogao biti novi Blade, glumac Wesley Snipes izjavljuje da je on jedini koji bi trebao da igra Blade-a u četvrtom nastavku ako ga bude. Za Vice je takođe izjavio da postoje pregovori sa Marvelom i to u vezi dva projekta oko kojih bi fanovi poludeli od oduševljenja. 

8. Man of Steel 2

Iako je najavljeno da je izašao iz franšize, izlazak Henry Cavilla kao Supermana je i dalje misterija. Kad je potvrđeno da odlazi on je svojim instagram postovima skrivenim porukama govorio drugačije. Scenario za ovaj nastavak je bio u razvoju, a Cavillu je po ugovoru ostao još jedan film koji je trebao da snimi. Sam je jednom izjavio kako bi voleo da vidi negativca poznatog kao Braniac na velikom platnu. I to je dovoljno za početak. 

9. Moon Night

Dok je radio na filmu Guardians of the Galaxy, James Gunn je na tviter nalogu otkrio da je tada Marvelu uputio ideju o Moon Knight filmu. Ironično sad kad ima vremena da ga uradi njegova saradnja sa Marvelom je okončana.  Ovog heroja mnogi fanovi vide kao Marvelovog ekvivalenta Betmenu. Iako ovaj film još uvek može da se realizuje, šuška se da će ovaj superheroj ipak dobiti svoju tv seriju. 

10. Namor

O filmskoj adaptaciji Namora se govori još od 1997. godine, ali tada je prilagođavanje ovog lika velikom platnu bilo otežano. Kevin Fiege je povodom ovog lika za IGN izjavio sledeće: ,,Mislim da postoji put ka mogućoj figuri o ovom liku. On nije čist i nije jasan kao većina drugih likova.” Međutim, sada ipak nije najbolje vreme za snimanje filma o ovom liku, jer je Aquaman apsolutni hit i bio bi direktna konkurencija i osnova za poređenje.

Kog heroja bi vi voleli da vidite na velikom platnu? Pišite svoje mišljenje u komentarima.

Autor: Milidar Švonja

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x