Glasine: Harley Quinn dobija filmsku trilogiju

0

Nova glasina sugeriše da će WB napraviti trilogiju koja se fokusira na Harley Quinn sa Margot Robbie u glavnoj ulozi. 

harley quinn stripblog

Geeks WorldWide prenosi glasinu iz WB-a o budućnosti Harley Quinn u DCEU. Prema njihovim navodima, Warner Bros. želi da Birds of Prey, film koji je u izradi, bude prvi nastavak koji će se fokusirati na popularnu strip heroinu. Gotham City Sirens bi bio drugi nastavak, prateći Harley koja napušta herojski tim Gotham City Sirens, kako bi se pridružila moralno dvosmislenom timu ženskih negativaca. Glasine navode da će ova dva filma dovesti do finalnog Gotham City Sirens vs. Birds of Prey.

Iako je ova glasina za sada bez ikakvih potvrda, ovo zapravo objašnjava zbog čega je WB prvobitno planirani film Gotham City Sirens bacio u drugi plan i fokusirao se na izradu Birds of Prey. U zavisnosti od uspeha Birds of Prey ovi planovi se svakako mogu promeniti. 

Pročitajte: Nindža Kornjače dobijaju reboot i novu šansu

To ćemo saznati tek nakon 7. februara 2020. kad izlazi prvi film navodno planirane trilogije. Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) kako glasi pun naziv filma, će režirati Cathy Yan, dok će scenario potpisati Christina Hodson, trenutno popularna zbog scenarija za uspešni Bumblebee film. Uloge će tumačiti: Margot Robbie kao Harley Quinn, Mary Elizabeth Winstead kao Huntress, Jurnee Smollett-Bell kao Black Canary, Ewan McGregor kao Black Mask, Chris Messina kao Victor Zsasz i Rosie Perez kao Renee Montoya. 

Autor: M. Š.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x