Nindža Kornjače dobijaju reboot i novu šansu

0

Tri godine nakon što smo ih zadnji put videli na velikom platnu, četiri zelena majstora nindžice, Nindža Kornjače ponovo su na putu ka novom kinematografskom ostvarenju. 

nindza kornjace stripblog

Producenti filma A Quiet Place, Bradley Fuller i Andrew Form otkrili su da će proizvodnja filma  Nindža Kornjače najverovatnije početi krajem godine i da će u pitanju biti reboot. Na Critics Choice Awards njih dvojica su za Variety izjavili sledeće: 

Što se tiče glumaca i reditelja ovaj dvojac tvrdi da još uvek nemaju ekipu, ali imaju vremenski rok koji će se truditi da ispoštuju. U poređenju priče Nindža Kornjače i filma A Quiet Place objašnjavaju da su u oba slučaja u pitanju porodice koje pokušavaju da se održe zajedno, i da je to ono u šta publika ulaže. 

Pročitajte: Strip krosoveri: Batman i Teenage Mutant Ninja Turtles

Razvoj trećeg TMNT filma je započet u Paramount-u još 2018. nakog nastavka Ninja Turtles: Out of Shadows iz 2016. koji je sequel filma Ninja Turtles iz 2014. Ninja Turtles je zaradio 493 miliona dolara te je nastavak bio neizbežan, ali je Ninja Turtles: Out of Shadows zaradio upola manje, samo 245 miliona na budžet od 135 miliona dolara. Andrew Dodge (Bad Words) je pik za scenaristu. Michael Bay je takođe još uvek uključen u projekat. Ostali podaci o filmu još uvek nisu poznati. 

Autor: M. Š.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x