Zašto Deadpool voli čimičange?

0

Kako je došlo do Deadpool-ove naklonosti prema čimičangama i zašto popularni strip junak voli ovo meksičko jelo?

Zašto Deadpool voli čimičange?

Dakle, Deadpool voli čimičange jer… ha! Tu je caka! Deadpool, prema vlastitom priznanju, čak i ne voli čimičange, koliko voli da izgovara tu samu reč.

Čimičanga je definitivno motiv koji se ponavlja u pričama vezanim za Deadpool-a, a to da on voli ovo meksičko jelo je dodatno podstakao ovaj trejler:

Pa, možda bi bilo čudno videti ovako nešto kada su drugi likovi u pitanju, ali s Deadpool-om, zaista nije čudno videti on radi i govori nešto što je daleko od stvarne istine. Ovo se odnosi na čimičange, jer Deadpool nije veliki obožavatelj meksičkog jela. Šokirani? Ne biste trebali biti; to je zapravo samo klasičan Deadpool vajb, ništa više.

Pročitajte: 5 zanimljivosti o Asteriksu koje niste znali

Deadpool ne voli čimičange. Čak i kritikuje kako ljudi misle da je opsednut čimičangama. U Cable and Deadpool (2004) #13, on objašnjava da čak ni ne voli ovo jelo toliko nego samo voli kako ta reč zvuči.

U ovom stripu, on zapravo posećuje lokal u kojem se prave najbolje čimičange, a ipak naručuje enčiladu.

Čimičanga ostaje jedna od najprepoznatljivijih fora u Marvelovih stripova vezanih za Deadpool-a. On jednostavno voli da izgovori tu reč, koja je jedna od onih reči koje imaju praktično svi jezici, reč koja ima stvarno značenje, ali, kada se izgovori, zvuči toliko smešno da bi čovek pomislio da je besmislena.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x