Fullmetal Alchemist: Prednosti života u oklopu!

0

Možda život duše u oklopu ne zvuči primamnjivo običnom čoveku i nije baš najbolja perspektiva o kojoj možemo sanjati, postoje i neke prednosti.

oklopu stripblog

oklopu

Nakon neuspešnog alhemijskog procesa kako bi oživeli majku Edvard i Alfonso Erlik su doživeli nesreće, jer ljudska transmutacija (koja je zabranjena) jednom daje, a jednom uzima. Alfonso je nakon tog čina izgubio vlastito telo, a onda je brat Edvard, kako bi ga spasao, vezao njegovu dušu za oklop.

Pročitajte: Čelični alhemičar: Veština alhemije i njene moći

Od tog dana Alfonso kreće u misiju vraćanja vlastiog tela sa bratom Edvardom u srednjevekovnom oklopu koji je naizgled veoma težak, trom i neudoban. Ali ne mari, njemu to svakako nije smetalo jer nije imao vlastito telo koje će taj oklop da žulja.

Pored toga što se definitivno ne znoji pod oklopom, postoje još neke prednosti. Osnovna je da ne oseća glad, ali i da mu se ništa fizički ne može desiti. On ne oseća umor i izostavljen je od rizika srčanog ili moždanog udara. Svakako, Alfonsu su ostala osećanja, um i razum, kao i sećanja na ono što je obožavao, a to je hrana.

Alfonso najviše čezne za hranom i taj osećaj je najjači kada sedi pored brata koji halapljivo usisava sve što je pred njega postavljeno.

Svakako, neke prednosti postoje, ali kada je um živ i bez tela nosi želje, ukuse i osećaje koje je zapamtilo.

ZAPRATITE NAS NA TIKTOKU

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x