Kevin Istman izrazio želju za dva crossovera sa Kornjačama

0

Kevin Istman, tvorac Mladih Mutanata Nindža Kornjača nedavno je otkrio, u intervjuu za Screen Rant sa kojim superherojima bi upario Nindža kornjače.

kevin istman stripblog

Kada je govorio o svojim željama za buduće crossovere Istman je spomenuo da bi najradije video svoje heroje iz kanalizacije rame uz rame sa Dardevilom i Kamandijem. Kako Dardevila svi dobro poznajemo, trebalo bi se osvrnuti malo na Kamandija.

Pročitajte: U Italiji je izašao jubilarni 300. broj stripa Julia

Kamandi je strip junak iz postapokaliptične budućnosti kojeg je stvorio Džek Kirbi 1972. godine za DC Comics.

Veza između kornjača i Meta Merdoka je praktično prirodna jer je Dardevil došao u kontakt sa opasnim hemikalijama isto kao i kornjače i tako zadobio supermoći. Sa druge strane veza između Kamandija i kornjača je dosta teška za zamisliti, ali svakako bismo mogli uklopiti ovog junaka sa timom mladih mutanata u spašavanju života na svetu nakon razorne apokalipse.

Nindža Kornjače imaju doista dugu istoriju crossovera što bi se sa ova dva svakako samo nastavilo. Saradnja sa Dardevilom bi svakako predstavljala neku vrstu vraćanja korenima, dok bi Kamandi bio saveznik iz budućnosti. Ali to su sve samo nagađanja…ž

Izvor: ScreenRant

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x