Trejler za Netflixovu seriju Scott Pilrgim (VIDEO)

0

Scott Pilrgim stiže na Netflix.

Trejler za Netflixovu seriju Scott Pilrgim (VIDEO)

Netflix je predstavio trejler za Scott Pilgrim Takes Off, animiranu seriju baziranu na stripu Scott Pilgrim, lika kog je kreirao Bryan Lee O’Malley 2004.

Animirana serija će se sastojati od sezone od 8 epizoda, a sam O’Malley će biti uključen u uloge scenariste i izvršnog producenta. TV seriju će kreirati studio Science SARU, koji je 2013. godine osnovao japanski reditelj Masaaki Yuasa i bio je uključen u produkciju filmova i TV serija kao što su Star Wars: Visions , Devilman Crybaby , Ping Pong i Inu-Oh. Seriju će režirati Abel Gongora.

Strip, koji se sastoji od šest tomova, već je doživeo ekranizaciju u vidu igranog filma iz 2010. godine pod nazivom Scott Pilgrim against the world u režiji britanskog reditelja Edgara Wrighta (Shaun of the Dead, Baby Driver). Scott Pilgrim Takes Off će videti sve glumce iz Wrightovog filma uključene u originalnu sinhronizaciju (uključujući Michaela Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chrisa Evansa, Annu Kendrick, Brie Larson i Jasona Schwartzmana), koji će tako ponoviti svoje uloge 13 godina kasnije.

Pročitajte: Džejson Aron se vraća u DC i piše novi strip o Betmenu

Priča Scotta Pilgrima vrti se oko dečaka iz Kanade koji sa svojim prijateljima svira u bendu Sex Bob-omb. Njegov život se okreće naglavačke kada upozna Ramonu Flowers, devojku u koju se ludo zaljubljuje. Njihova veza neće biti laka, jer će Scotta napasti Ramoninih sedam bivših momaka, a složena situacija će stvoriti jedinstvenu i bizarnu nestabilnost između njih dvoje.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x