Džejson Aron se vraća u DC i piše novi strip o Betmenu

0

Džejson Aron nam donosi novi strip o Betmenu u kome odvodi Mračnog viteza u jednu svemirsku avanturu.

Džejson Aron se vraća u DC i piše novi strip o Betmenu

Američki strip scenarista Džejson Aron, koji je u poslednjih petnaestak godina bio jedan od glavnih autora Marvel Comicsa s dugim ciklusima priča o Toru, Vulverinu, Panišeru i Osvetnicima, kreiraće šesterodelnu Betmen miniseriju za DC Comics sa crtačem Dagom Mankeom.

Priča pod nazivom Batman: Off-World će videti kako Mračni vitez putuje kroz svemir u misiji koja će ga dovesti do susreta sa vanzemaljskim bićima sa drugih planeta.

Pročitajte: Poreklo pojma “grafički roman”

Obična noć u Gotam Sitiju za mladog Betmena ispada sve samo ne obična kada se borac protiv kriminala suoči sa vrstom neprijatelja s kojom se nikada ranije nije suočio: onim s one strane zvezda! Univerzum mogućih vanzemaljskih pretnji navodi Batmana na hrabru odluku: da se prvi put sam upusti u daleke krajeve kosmosa, gde će se suočiti sa bitkom svog života! aron

Za Arona, ovo je druga priča napravljena s likovima iz DC Universe nakon Joker’s Asylum: Penguin 1 iz 2008. godine, napisana neposredno pre prelaska da radi isključivo za Marvel Comics. Prethodno, u prvim danima svoje karijere, autor se predstavio široj javnosti pisanjem za ugašenu DC Comics Vertigo liniju na ovim prostorima dobro poznatim stripom Skalpirani, koji je do danas ostao među njegovim najuspešnijim radovima.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x