Brus Li dobija svoj anime House of Lee (VIDEO)

0

Brus Li će biti glavni lik u novonajavljenoj anime seriji House of Lee.

Brus Li dobija svoj anime House of Lee (VIDEO)

Novi anime o legendarnom borcu, Brusu Liju, dolazi sledeće godine i zvaće se House of Lee. Brus

Prema Deadline portalu, prvi zvaničan trejler za ovaj projekat će biti prikazan zajedno sa novim 4K izdanjem filma Enter the Dragon, koje će biti prikazano u bioskopima u SAD-u povodom proslave pedeset godina od prvog prikazivanja. Film dolazi u bioskope 13. i 16. avgusta.

Anime je kreirala ćerka Brusa Lija, Šanon.

Anime je neverovatan medij za prikazivanje zaista kreativnih priča u kojima Brus Li može biti pravi Brus Li”, rekla je Šanon. ”Tako sam uzbuđena zbog mogućnosti za akciju, fantaziju, istoriju, kulturu, i kreativnost u ovom mediju.

Pročitajte: Zaposleni na specijalnim efektima za Marvelove filmove traže bolje uslove rada

Bruce Lee Entertainment kompanija navodno već godinama planira anime o Brusu Liju, a sada su se udružili sa Shibuya-om, kompanijom za animaciju i jednim od njenih osnivača, Emily Yang, za ovaj projekat. Enter the Dragon 4K verzija će debitovati u 650 bioskopa širom SAD-a, a kao što smo ranije napisali, projekciju će pratiti i trejler za anime House of Lee, a za sad je objavljen samo mali tizer koji nam daje uvid u to kako će anime izgledati.

House of Lee anime se opisuje kao akciona fantastika u kojoj Brus Li okuplja tim Dragon Warriorsa koji treba da spreče da svet utone u ”tamu i senku”. Serija navodno uzima inspiraciju od poznate izjave Brusa Lija: ”Oni koji nisu svesni da koračaju u tami nikada neće potražiti svetlo”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x