Sony najavljuje Spider-Man film o Miles Moralesu

0

Nakon uspeha animiranog filma Spider-Man: Into the Spiderverse u kome je Miles Morales glavni lik, Sony najavljuje i igrani film sa ovim likom.

Sony najavljuje Spider-Man film o Miles Moralesu

Amy Pascal – producentkinja animiranog filma Spider-Man: Across the Spider-Verse, objavila je da je Sony Pictures započeo produkciju igranog filma o Miles Moralesu, afro-hispanskom Spider-Manu kog su 2011. godine stvorili scenarista Brian Michael Bendis i italijanska strip umetnica Sara Pichelli.

Trenutno, međutim, još nije poznato koji bi datum izlaska ovog filma mogao biti, niti da li će Miles Morales biti integrisan u Marvel Cinematic Universe ili će biti deo Sonyjevog Spider-Man Universe-a zajedno sa filmovima kao što su Venom i Morbius.

Pročitajte: Kid Venom je novi Marvelov superheroj

Tokom istog intervjua, sama Pascal je dodatno potvrdila da će biti i četvrti Spider-Man film sa Tomom Hollandom, kao što je ranije najavio šef Marvel studija Kevin Feige. U ovom trenutku, međutim, produkcija ovog filma je obustavljena zbog štrajka holivudskih scenarista.

Za Sony je planiran i animirani spin-off filma Spider-Man: Across the Spider-Verse, usredsređen na Spider-Woman, koji ćemo prema Amy Pascal videti “pre nego što očekujete” i koji će pratiti Spider-Man: Beyond Spider-Verse, treće poglavlje trilogije animiranih filmova posvećenih Miles Moralesu, čije je prikazivanje u bioskopima zakazano za mart 2024.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x