Šta će biti sa Čuvarima Galaksije nakon trećeg filma?

0

Guardians of the Galaxy Vol. 3, koji će zaključiti trilogiju filmova o Čuvarima Galaksije u režiji Jamesa Gunn-a započetu 2014. godine.

Šta će biti sa Čuvarima Galaksije nakon trećeg filma?

Ali hoće li biti drugih filmova posvećenih likovima ili barem Čuvarima Galaksije, grupe sa istim imenom, ali drugačije postave, pod rediteljskom palicom drugog reditelja?

James Gunn je, naime, pre nekog vremena najavio da je završio svoje putovanje sa ovim likovima, a u međuvremenu je postao šef novorođenog studija DC.

Prema The Hollywood Reporteru, odgovor na pitanje o svim novim filmovima o Čuvarima galaksije je u svakom slučaju potvrdan: Oni će nesumnjivo i dalje biti veliki property nakon što Gunn završi preseljenje u DC, a novi film nagoveštava budućnost mnogih likova, doduše budućnost je moguća, ali sa drugačijom postavom Čuvara.

Među novim likovima koji bi mogli biti deo Čuvara Galaksije je na primer Adam Warlock, koji će debitovati u trećem filmu (glumi ga Will Poulter) i koji je već bio deo tima u stripu. Dvoje sadašnjih glumaca su recimo već objavili da su zaključili svoje iskustvo sa Marvel Studios: to su Dave Bautista (Drax) i Zoe Saldana (Gamora). Osim što je podržala tezu da će po njoj biti budućnosti za Čuvare galaksije, potonja je dodala i da neće biti protiv nadju novu glumicu za njen lik.

Pročitajte: Kad se ujedini svih 6 Nindža Kornjača

Čak i ako nije formalizovala ništa o svojoj budućnosti, glumica Pom Klementieff (Mantis) je umesto toga dala izjavu u vezi sa radom s drugim režiserom osim James Gunn-om: “Ne mogu zamisliti da igram Mantis, a da neko drugi ko piše dijaloge”.

Hipoteza o novoj formaciji Čuvara Galaksije je u svakom slučaju vrlo verovatna i s obzirom na ono što je Marvel Studios uradio sa Osvetnicima, za koje su najavili dva nova filma (Dinastija Kang i Tajni ratovi) uprkos tome što neki istorijski članovi glumačke ekipe njihovih filmova, kao što su Robert Downey Jr. (Tony Stark/Iron Man), Chris Evans (Steve Rogers/Kapetan Amerika) i Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/Crna Widow), prestali da glume u ovim filmovima.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x