Kad se ujedini svih 6 Nindža Kornjača

0

Kako serijal Teenage Mutant Ninja Turtles’ Armageddon Game dolazi ka svom kraju, svih šest Nindža Kornjača se udružuje.

Kad se ujedini svih 6 Nindža Kornjača

Porodica Nindža Kornjača uskoro će se ponovo okupiti, jer se svih šest braće i sestara kornjača pojavljuju zajedno u potpuno novoj naslovnici za Teenage Mutant Ninja Turtles #139 umetnika i kokreatora Kevina Eastmana. ujedini

Najnoviji nastavak TMNT mega-krosovera ‘The Armageddon Game’, epske priče koja uključuje dugogodišnjeg neprijatelja Kornjača, Kralja pacova, bliži se kraju. Međutim, kornjače su zauvek promenjene iskustvom, čak su razvile nove mistične nindža tehnike zahvaljujući podučavanju od strane Shreddera.

Naslovnice za Teenage Mutant Ninja Turtles #139, Kevina Eastmana najavljuju da će ovaj broj da ujedini porodicu kornjača, sa svih šest kornjača na jednom mestu.

Pročitajte: Betmen ima novi beli kostim

Bivši neprijatelj Kralj Pacova se vraća kako bi Kornjačama ponudio poslednju priliku da ga zaustave pre nego što se njegovi planovi ostvare i svaka nada je izgubljena! Kako se tim regrupiše, otkrivaju se tajne, suočavaju se s strašnim istinama i suočavaju se s nemogućim odlukama. Kako Armagedon Game ulazi u završnu fazu, Leo, Doni, Majk, Ralf i Dženi će otkriti da se nemaju na koga osloniti osim jedno na drugog!

Istmanove naslovnice najavljuju da će se pojaviti i šesta kornjača, Venus De Milo. U pitanju je lik iz 1997. koji se pojavio u jednoj od igranih serija o Nindža Kornjačama. U stripovima se pojavila tek 2022. godine. Ona je jedna od kornjača koja je bila izložena istoj mutagenoj mutaciji u kanalizaciji New Yorka pre nego što se odvojila od svoja četiri brata.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x