Stranger Things strip krosover sa Nindža Kornjačama

0

IDW Publishing i Dark Horse Comics najavljuju novi crossover između Stranger Things i Teenage Mutant Ninja Turtles koji dolazi na leto 2023. godine.

Stranger Things strip krosover sa Nindža Kornjačama

Svet Stranger Things-a uskoro će se sudariti sa svetom Nindža Kornjača u novom krosoveru izdavačkih kuća Dark Horse Comics i IDW Publishing.

IDW je 20. aprila najavio novi krosover između Nindža Kornjača i Stranger Things. “Stiže veliki letnji krosover…[TMNT] x [Stranger Things]”, napisao je izdavač na Tviteru. Više detalja o samom stripu i koji su kreatori uključeni u projekat će uslediti kasnije.

Dark Horse Comics trenutno poseduje izdavačka prava za Stranger Things, Netflix-ovu hit seriju koju su kreirali braća Duffer, a koja je premijerno prikazana u julu 2016. Izdavač trenutno objavljuje strip serijal Stranger Things: Tales From Hawkins koja istražuje čudan gradić u Indijani gde se odvija radnja serije.

Pročitajte: Adam Drajver će glumiti u MCU Fantastičnoj Četvorci

Stranger Things: Tales From Hawkins #2 izlazi 17. maja 2023. od scenariste Jody Housera i crtača Sunanda i Dana Jacksona. Sinopsis serijala glasi: “Hawkins, Indiana – gde ništa nije onako kako se čini! Na površini, Hawkins izgleda kao grad u kojem se ništa loše nikada ne može dogoditi, ali za Murray Baumena to je apsurdno čudan grad koji odiše atmosferom 80-ih. Ali Murray nikada nije prihvatio objašnjenje na površinskom nivou. Nikada. Dvoje nestale dece i glasine o mešanju Rusa dovoljne su da se da na istraživanje i secira svaki trag koji može pronaći.”

Krosover između Strange Things i Nindža Kornjača će biti objavljen na leto 2023.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x