Adam Drajver će glumiti u MCU Fantastičnoj Četvorci

0

Adam Drajver je u finalnim pregovorima sa Marvel Studios vezanim za ulogu Mr. Fantastic-a / Reed Richardsa, vođe Fantastične Četvorke.

Adam Drajver će glumiti u MCU Fantastičnoj Četvorci

Prema renomiranom novinaru Danielu Rihtmanu, Drajver se trenutno nalazi u finalnim pregovorima sa Marvel Studijom da igra Reed Richardsa iz Fantastične četvorke. Drajverovo ime je mesecima kružilo oko ovog projekta, a ranije se pričalo da će igrati glavnu ulogu u Fantastičnoj Četvorci, iako izveštaji nisu navodili koji bi lik mogao glumiti. Fanovi su takođe izrazili interesovanje da vide kako glumac iz Ratova Zvezda preuzima ulogu poznatog Marvelovog negativca Doctor Doom-a.

U januaru su izvori naveli da je Drajver bio Marvelov “najbolji izbor” za ulogu Reeda Richardsa u ponovnom pokretanju Fantastične četvorke na filmu. Pre toga, izveštaji su samo ukazivali na to da se Drajver sastao sa Marvel Studijom kako bi razgovarali o pridruživanju glumačkoj ekipi filma, a fanovi su nagađali da će glumiti Doktora Dooma zbog svojih prethodnih uloga negativaca, posebno u trećoj trilogiji Ratovi Zvezda gde je glumio Kylo Rena. Iako ništa nije potvrđeno, fanovi su spekulisali da će se Doktor Doom pojaviti u filmu kao njegov glavni negativac i postati jedan od glavnih antagonista Multiverse Sage zajedno sa Kangom.

Pročitajte: Superman: The Last Days of Lex Luthor – Novi strip Marka Vejda

Drugi izveštaj ubrzo nakon toga tvrdio je da Drajver nije bio favorit za glavnu ulogu u Fantastičnoj Četvorci u ulozi Reed Richardsa, već Dev Patel koga je navodno Marvel hteo za vođu svoje prve stripovske porodice. Ovo je proizašlo iz Marvelove namere da kasting bude fokusiran na diverzitet, a studio je u jednom trenutku razmišljao i o Dijegu Luni za Reed Richardsa. Osim ovih glasina, do sada nismo imali zvaničnih potvrda o kastingu vezanom za Fantastičnu Četvorku. Prethodno je Džon Krasinski igrao Reed Richardsa u filmu Doctor Strange and the Multiverse of Madness, ali je od tada naznačeno da je on uvek bio zamišljen kao jednokratan izbor za ovu ulogu uglavnom jer su fanovi nekoliko godina pozivali na njegov kasting.

Nakon višestrukih odlaganja, snimanje Fantastične četvorke trebalo bi da počne početkom 2024. Reditelj WandaVision serije Met Šakman će voditi projekat, a pisac Avatar: The Way of Water i Snowpiercer-a Džoš Fridmen preuzima scenarističke dužnosti. Kasting za film još nije objavljen, iako su glasine nagovestile da bi Ostin Batler (Elvis) mogao biti pozvan da igra Johnny-a Storma/Human Torch.

Izvor: CBR

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x