Superman: The Last Days of Lex Luthor – Novi strip Marka Vejda

0

DC ubija najvećeg i najozloglašenijeg Supermenovog negativca u novoj Black Label miniseriji koju je napisao Mark Vejd, Superman: The Last Days of Lex Luthor.

Superman: The Last Days of Lex Luthor - Novi strip Marka Vejda

Superman: The Last Days of Lex Luthor je nova serija od tri broja pod oznakom DC Black Label namenjenoj starijoj publici, koja počinje u julu 2023. po scenariju Marka Vejda, crtača Brajana Hiča.

Priča će pratiti će Supermena dok pokušava pomoći Leksu Lutoru da ne umre uprkos njihovoj problematičnoj istoriji.

“Supermen saznaje da Leks Lutor umire i želi da mu Čovek od čelika pomogne da pronađe lek za sve što uzrokuje njegovo brzo propadanje. Dok svet želi da se oslobodi Lutora, Supermen će otići u mnoge krajeve svemira, kroz različite dimenzije i kroz vreme kako bi spasio svog neprijatelja. Ali zašto želi spasiti osobu koja je provela svoj život pokušavajući da ga uništi? I hoće li uopće moći pronaći rešenje?”

Pročitajte: Kako je Betmen postao zli Green Lantern

“Po prvi put, Supermen se bori protiv plime javnog mnjenja, upuštajući se u misiju kojoj se milijarde ljudi direktno protive. Ali on ima svoje razloge, delom zbog toga ko je, ali delom zbog duga za koji smatra da duguje i čitaoci Superman: Birthright (takođe strip Marka Vejda) već mogu pogoditi šta je tačno taj dug”, rekao je Vejd. “Zajedno, Supermen i Leks se trkaju sa vremenom u potrazi za lekom dok putuju po širini super-svemira, od Atlantide preko Kandora do Fantomske zone, a sve je to spektakularno nacrtao Brajan Hič.”

Prvi broj Superman: The Last Days of Lex Luthor izlazi 25. jula ove godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x