Warner predstavlja novi trejler za film The Flash (VIDEO)

0

Warner Bros. nam predstavilja novi trejler za The Flash, film u režiji Andyja Muschiettija.

Warner predstavlja novi trejler za film The Flash (VIDEO)

The Flash film će videti kako popularni DC-ijev junak putuje između dimenzija i kroz vreme kako bi sprečio smrt svoje majke. Priča je inspirisana stripom Flashpoint, u kojem junak istražuje alternativne stvarnosti univerzuma DC-a. Između ostalog, u filmu The Flash će se pojaviti dve verzije Betmena iz dve različite stvarnosti, onog kojeg igra Ben Affleck i onog kojeg glumi Michael Keaton, koji se vraća da igra lik nakon filmova Batman (1989) i Batman Returns (1992).

Protagonistu će igrati Ezra Miller, koji će se vratiti kao Flash nakon pojavljivanja u filmovima Batman v Superman i Justice League. Pridružiće mu se i Kiersey Clemons (Iris West), Ron Livingston (Henry Allen), Maribel Verdú (Nora Allen), Sasha Calle (Kara Zor-El/Supergirl), Michael Shannon (General Zod) i Antje Traue (Faora-Ul).

Pročitajte: Marvel menja priču o poreklu Panišera

Film će biti pretposlednji deo franšize DC Extended Universe, pre izlaska filmova Blue Beetle i Aquaman and the Lost Kingdom, nakon kojih počinje novi DC Universe koji su osmislili James Gunn i Peter Safran.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x