Marvel menja priču o poreklu Panišera

0

Priča o poreklu Panišera jedna je od najednostavnijih u stripovima, a opet, jedna od najupečatljivijih.

Marvel menja priču o poreklu Panišera

U broju 11 maksiserije Punisher koju je ove sedmice u Sjedinjenim Državama objavio Marvel Comics, scenarista Jason Aaron i ilustratori Jesús Saiz i Paul Azaceta napravili su novu važnu stavku koja menja priču o poreklu glavnog junaka.

SPOILER

U ovom serijalu Jason Arron-a, Punisher je postao vrhovni ubica Ruke, japanskog klana nindža ubica koji su poznati kao neprijatelji Daredevila i Elektre, koje je stvorio Frank Miller 1980-ih. Vrhovna sveštenica Ruke vratila je u život njegovu davno preminulu suprugu Mariju, te je to objašnjenje zašto Frenk Kasl sada ubija u ime ovog klana. menja

U ovom broju, međutim, autori su ispričali dalju pozadinu odnosa između Frenka i Marije, koja baca novo svetlo na poreklo Punishera: trenutak pre pucnjave koja je dovela do smrti nje i njihove dece, Marija je u stvari tražila razvod braka od Frenka.

Pročitajte: Superman: The Last Days of Lex Luthor – Novi strip Marka Vejda

Ovo otkriće zatim vodi do poslednjeg dela ovog broja, gde Marija besna, nakon što je otkrila sve što je Frenk učinio nakon njene smrti u ime nje i njihove dece, uzima pištolj i puca u svog muža. Najnoviji broj Punishera, koji treba da izađe u maju, možda će pojasniti da li će ova promena porekla lika ostati kanonska ili će to biti lažno sećanje koje je stvorila Ruka.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x