Marvel najavljuje GODS, novi strip Džonatana Hikmana

0

Novi strip scenariste Džonatana Hikmana za Marvel Comics nosiće naziv GODS,

Marvel najavljuje GODS, novi strip Džonatana Hikmana

GODS, definisan kao “Sendmen iz Marvelovog univerzuma”, novi strip Džonatana Hikmana biće kosmička priča koju je nacrtao Italijan Valerio Šiti.

GODS će se vrteti oko opskurnog lika Wyn-a, kojeg je izdavač opisao kao misterioznog aktera u ratu koji postoji izvan svega što poznajemo u Marvelovom univerzumu, a koji je prikazan u video trejleru zajedno s Doktorom Strejndžom dok otkriva da su pravila magije u Marvelovom univerzumu veoma drugačija od onoga u šta svi veruju. Iza njih postoji nezamisliv sukob između mitoloških bića.

Pročitajte: Nikolas Kejdž želi da glumi klasičnog superheroja u novom DC-ijevom filmskom univerzumu

“Kada sam se pre nekoliko godina vratio u Marvel, napisao sam dve biblijske priče. Prva je bila Kuća X, a druga GODS”, rekao je Hikman. “Reći da sam oduševljen što konačno mogu podeliti ovu priču sa svima je veliko podcenjivanje. GODS se odvija u svom posebnom kutku Marvel univerzuma, u pukotinama na raskrsnici nauke i magije i vraća neke likove i koncepte koje smo osmislili za moderniju publiku.

Hikman je bio jedan od vodećih pisaca Marvel Comicsa u poslednjih 20 godina, stvarajući glavne cikluse priča o Fantastičnoj četvorci i Osvetnicima, a poslednji su kasnije kulminirali u crossover događaju Tajni ratovi. Nakon nekoliko godina u kojima se posvetio drugim projektima, Hikman se vratio u Marvel 2019. kako bi dizajnirao i upravljao ponovnim lansiranjem X-Men-a i cele linije naslova posvećenih njima. Zadatak koji je obavljao do septembra 2021. godine, kada je napustio izdavačku kuću kako bi stvorio vlastiti narativni univerzum, 3 Worlds / 3 Moons, objavljen na Substack newsletter platformi.

GODS će debitovati tokom jeseni ove godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x