Novi strip Toma Kinga o prvom susretu Betmena i Džokera

0

Novi kurs Batman: The Brave and the Bold serijala obećava da će biti jedan od najzanimljivijih noviteta među Dawn of DC, uređivačkog ponovnog pokretanja DC Comicsa koji je trenutno u toku.

Novi strip Toma Kinga o prvom susretu Betmena i Džokera

Batman: The Brave and the Bold je naslov istorijskog Betmen serijala koji je originalno objavljivan između 1960-ih i 1980-ih, u kojem se u svakom izdanju heroj udružuje s različitim superherojem. Sa ovim ponovnim pokretanjem Batman: The Brave and the Bold će zadržati svoj uobičajeni antologijski pristup, počevši od prve priče: ciklus od četiri broja koji je napisao Tom King i ilustrovao Mitch Gerads. kinga

Novi strip Toma Kinga će se ponovo osvrnuti na prvi susret Betmena i Džokera, u priči koju izdavač naziva “pričom o mržnji, lažima i smehu”, kao i najstrašniju priču o Džokeru u poslednjih nekoliko godina.

Batman: The Brave and the Bold izlazi u maju 2023. Prvo izdanje u seriji uključuje niz različitih priča, od kojih će priča Toma Kinga o prvoj velikoj borbi između Mračnog viteza i Džoker. Sinopsis za Batman: The Brave and the Bold #1 glasi: “Nakon spektakularnog uspeha Batmana – One Bad Day: The Riddler, od dua koji je osvojio Ajznerovu nagradu Tom King i Mitch Gerads ponovo se udružuju da bi ispričali užasavajuću četvorodelnu priču o prvom krvavom okršaju Džokera i Betmena. Priča o mržnji, lažima i smehu, ovo je možda najstrašnija priča o Džokeru u jednoj generaciji. Svi će biti šokirani. Svi će pričati o tome.

Pročitajte: Marvel najavljuje GODS, novi strip Džonatana Hikmana

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x