Nikolas Kejdž želi da glumi klasičnog superheroja u novom DC-ijevom filmskom univerzumu

0

Nikolas Kejdž otkriva kog superheroja bi voleo da glumi u novom filmskom DC univerzumu Džejmsa Gana.

Nikolas Kejdž želi da glumi klasičnog superheroja u novom DC-ijevom filmskom univerzumu

Tokom Reddit ask me anything događaja u kome korisnici Reddit-a mogu da pitaju poznate bilo šta, glumac Nikolas Kejdž je otkrio kog lika bi voleo da glumi u DC univerzumu.

Kejdža je jedan od korisnika na šaljiv način upitao, nakon tumačenja Ghost Ridera i Drakule, postoji li još neki ‘nemrtvi’ lik kog bi Kejdž voleo da glumi, a ovaj je odgovorio:

,,Ohh! Da! Jim Corrigan, Spectre (stari DC-ijev strip junak). To bi bilo zabavno,” rekao je Kejdž. “Ali to je teško ostvariti jer je on praktično nepobediv, nema slabosti. Potrebni su vam likovi koji imaju kriptonit, koji imaju manu, ali on je nekako nepobediv. Ali to bi bilo zabavno.”

Pročitajte: Prve slike Lejdi Gage u kostimu Harli Kvin

Spectre je lik iz Zlatnog doba stripova, a stvorili su ga pisac Džeri Sigel i crtač Bernard Bejli. Jim Corrigan se prvi put se pojavio u More Fun Comics #52 1940. Corrigan je bio tvrdokuhani policijski detektiv kojeg je ubio lokalni krimi bos. Nakon što je Corriganova duša odbila da ode na nebo, arhanđel Mihajlo ga je vezao za duh Božje osvete, Spectre-a, i poslao ga nazad na Zemlju da kažnjava nepravdu. Kao što je Kejdž naveo u svom odgovoru, Spectre je skoro nepobediv, sa moćima u rasponu od iskrivljavanja stvarnosti i kosmičke svesti do besmrtnosti i nadljudske snage.

Kao strastveni obožavatelj stripova, Nik Kejdž je glumio u nekoliko adaptacija superherojskih stripova. Glumio je u dva filma Ghost Rider, glumio je Big Daddy-a u Kick-Ass (2010) i davao glas Petera Parkera/Spider-Man Noira u Spider-Man: Into the Spiderverse (2018). Kejdž je takođe trebalo da glumi Kal-Ela/Klarka Kenta/Supermena u Superman Lives Tima Bartona, ali je projekat odbačen samo nekoliko sedmica pre nego što je snimanje počelo. Kejdž je na kraju dobio priliku da glumi Supermena, davajući mu glas u animiranom filmu Teen Titans Go!

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x