Prve slike Lejdi Gage u kostimu Harli Kvin

0

Fotografije sa seta filma Joker: Folie à Deux pružaju prvi pogled na Lejdi Gagu kao Harli Kvin.

Prve slike Lejdi Gage u kostimu Harli Kvin

Fanovi DC-a sada imaju prvi pogled na kostimiranu Harli Kvin, koju će u drugom filmskom nastavku Džokera reditelja Toda Filipsa tumačiti pevačica i glumica Lejdi Gaga. gage

Rolling Stone je podelio na Instagramu fotografije snimljene na setu nastavka Džokera reditelja Toda Fillipsa koje prikazuju Gagu koja nosi crveni sako, crnu kožnu suknju i poderane hulahopke. Uz njenu crno-belu košulju, blejzer i hulahopke imaju karirani dizajn, koji je bio prepoznatljiv element dizajna Harli Kvin otkako se prvi put pojavila u Batman: The Animated Series 1992. godine. Gagina kosa je svetloplava sa pokazuje se tamnijim korenom, a može se videti okružena policajcima Gotam Sitija kako ispraća Harli ispred onoga što se čini kao sudnica.

Pročitajte: Toni Stark postoji u DC-ijevom univerzumu

Nastavak Džokera se trenutno snima na nekoliko lokacija, što je dovelo do toga da se nekoliko fotografija i video zapisa pojavilo na internetu. Video koji se pojavio nekoliko dana pre fotografija Lejdi Gage u kostimu Harli prikazuje Ludnicu Arkam, gde je Artur Flek zatvoren na kraju Džokera, u plamenu uz zvuke alarma, dok druge slike prikazuju Fleka slobodnog u Gotam Sitiju.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x