Marvel sprema TV film o Mefistu

0

Mefisto stiže u MCU!

Marvel sprema TV film o Mefistu

Prema trenutnim glasinama, predstojeći TV projekat Marvel Studija za Disney+ platformu mogao bi biti usredsređen na lik Mefista, kojeg će glumiti glumac Saša Baron Koen (Borat, Diktator). mefistu

Glumca je pre nekog vremena Deadline naznačio kao glumca koji će igrati Mefista u Marvelovom filmskom univerzumu. Lik je trebao debitovati u TV seriji Ironheart, spin-offu filma Black Panther: Wakanda Forever ili možda u Agatha: Coven of Chaos nastavku WandaVision serije. Prema Jeffu Sneideru iz portala Above the Line, umesto toga, Marvel Studios će ovih dana snimati TV specijal o Mefistu, upravo na setu TV serije posvećene Agathi Harkness.

Pročitajte: Džejms Gan će režirati novog Supermena

Ako se glasine potvrde, to će biti treći TV specijal Marvel Studija za Disney+ striming platformu, nakon dva objavljena 2022 godini.: Werewolf by Night i Guardians of the Galaxy Holiday Special. Ovaj o Mefistu bi u ovom trenutku mogao stići već 2023. godine, možda kao TV specijal za Noć veštica.

U stripu, lik Mefista su 1968. godine stvorili scenarista Stan Lee i umetnik John Buscema kao antagonistu Srebrnog Letača. Zasnovano na mitološkom Mefistofelu (koji se može poistovetiti sa Sotonom) on je gospodar pakla u Marvelovom univerzumu. Tokom decenija imao je posla u ovom ili onom obliku sa svim glavnim Marvelovim superherojima, pre svega sa Thorom, Ghost Riderom, Osvetnicima i Spajdermenom.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x