Džejms Gan će režirati novog Supermena

0

Šef DC Studija Džejms Gan će pored pisanja scenarija za novi film o Supermenu, biti i reditelj filma.

Džejms Gan će režirati novog Supermena

Džejms Gan će režirati novog filmskog Supermena. Film će nositi naziv Superman: Legacy, a dobio je i datum izlaska, a to je 11. jul 2025. godine.

Džejms Gun, koji je takođe napisao scenario za film, takođe je otkrio da su mu Supermena ponudili iz Warner Brosa, i to pre mnogo godina: „Prvi put sam rekao ne, jer nisam imao rešenje koje je jedinstveno, zabavno i emotivno, a da bi Supermenu dalo dostojanstvo koje zaslužuje. Onda, pre nešto manje od godinu dana, pronašao sam rešenje, na mnogo načina usredsređeno na Supermanovo nasleđe – kako su ga i njegovi kriptonski aristokratski roditelji i njegovi roditelji farmeri u Kanzasu inspirisali da bude ono što jeste i da donese odluke koje je doneo”, ističe Gan.

Pročitajte: Džoker ima novu priču o poreklu

Superman: Legacy će predstaviti još ne sasvim odrastalog Klarka Kenta. Međutim, radnja filma neće biti smeštena u Smolvil već u Metropolis, a Klark Kent će već biti reporter Dejli Planeta. Kako je izvestio Gan, jedan od glavnih izvora inspiracije za film je serijal All Star Superman Granta Morisona i Franka Kvajtlija, jedna od najboljih strip priča ovog lika.

Prema rečima samog Džejmsa Gana i producenta Pitera Safrana, Superman: Legacy će takođe biti prava polazna tačka novog DC univerzuma, nakon što će prva dva projekta biti animirana serija Creature Commandos i spin-off serijom Peacemaker-a usredsređenom na lik Amande Voler .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x