Kako će izgledati novi tim Osvetnika u MCU-u

0

Ko će biti u novom timu Osvetnika u filmu Avengers: The Kang Dynasty?

Kako će izgledati novi tim Osvetnika u MCU-u

Tokom pres konferencije, Bob Ajger, generalni direktor kompanije Volt Dizni, govorio je o budućnosti kompanije koju vodi uopšte, a posebno Marvel studija, najavljujući da će u petom filmu Osvetnika, pod nazivom Dinastija Kang, predstaviti novi tim.

„Ima 7.000 likova, ima mnogo drugih priča za ispričati. Ono što moramo da uzmemo u obzir u Marvelu nije nužno koliko priča pričamo, već koliko puta se vraćamo određenim likovima“, rekao je Bob Ajger. „Nastavci obično dobro funkcionišu za nas. Ima li potrebe za trećim i četvrtim filmom ili je vreme da pređemo na druge likove? Gledajući put kojim će Marvel krenuti u narednih pet godina, biće mnogo novina. Na primer, vratićemo se franšizi Osvetnika sa potpuno novim timom.”

Pročitajte: 6 najboljih Marvel/DC krosovera

Ko će tačno biti članovi ovog novog tima Osvetnika, međutim, još nije poznato. U nedavnom intervjuu, scenarista filma Osvetnici: Dinastija Kang, Džef Lavnis, rekao je da ne može da kaže ništa konkretno o tome, ali je otvoreno pomenuo i novu Crnu udovicu (Jelena Belova, koju igra Florens Pju) i novog Crnog Pantera (Šuri, lik Leticije Rajt), kao i Namor (Tenoh Huerta).

Ovima, kao potencijalnim kandidatima, mogli bismo dodati različite likove koji su debitovali ili će debitovati u Fazama 4 i 5 Marvelovog filmskog univerzuma – i koji su već bili deo Osvetnika u stripovima – kao što je novi Kapetan Amerika, Shang-Chi, Moon Knight, She-Hulk, Ms. Marvel, Echo i Daredevil. Ne zaboravljajući da su neki stari članovi – među kojima su pre svih Thor, Hulk, Hawkeye, Wanda i Vision, Doctor Strange i Spider-Man – još uvek aktivni, na ovaj ili onaj način.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x