Toni Stark postoji u DC-ijevom univerzumu

0

Iznenađujući cameo otkriva da Toni Stark postoji u DC-ijevom stripovskom svemiru.

Toni Stark postoji u DC-ijevom univerzumu

Bilo je nekoliko zanimljivih ukrštanja između Marvelovih i DC heroja tokom godina što je fanovima dalo priliku da vide kako izgleda interakcija između njihovih omiljenih superheroja. stark

Međutim, jedan iznenađujući cameo trenutak u stripu pokazao je da niko drugi do Toni Stark postoji u DC univerzumu.

U Super Friends Vol. 1 #5 iz 1977. godine, E. Nelsona Bridwella i Ramone Fradon, Liga pravde održava teleton kako bi pomogla lokalnim dobrotvornim organizacijama širom sveta. Događaj je prepun poznatih ličnosti koje žele da fanovi heroja pomognu u dobrim delima, a članovi Lige čak i odgovaraju na telefonske pozive. Međutim, jedan neprimetan telefonski poziv na koji se Batman javio zainteresovao je svakog ljubitelja stripa. Poziv je od Tonija Stark iz New Yorka, koji donira 75.000 dolara (ili 360.000 dolara kada se uzme u obzir inflacija) za zdravstvenu negu srca. Budući da je reaktor Tonija Starka smešten blizu njegovog vlastitog srca kako bi sprečio gelere da uđu u njega i ubiju ga, ovo je ogroman trag da Marvelov najpoznatiji milijarder zapravo postoji unutar DC univerzuma.

Pročitajte: Tom King piše strip o Pingvinu

Ono što je još bolje u vezi sa ovim otkrićem je očigledno rivalstvo između Brusa Vejna i Starka. Kada Toni pozove da donira 75.000 dolara, Betmen brzo napušta teleton kako bi pozvao kao Brus Vejn i dao još veću donaciju, kako ne bi bio zasenjen u svom vlastitom teletonu. Čak se i nasmeši Alfredu, rekavši da bi “želeo bih da vidim Starkovo lice sad”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x