Prvi trailer za film Dampyr je konačno stigao (VIDEO)

1

Neposredno pred samu premijeru, Sergio Bonelli Editore nam predstavlja prvi trailer za film Dampyr.

Prvi trailer za film Dampyr je konačno stigao (VIDEO)

Konačno je objavljen prvi trailer za film zasnovan na serijalu stripova o Dampyru, koji u bioskope stiže 28. oktobra. Film će svetsku premijeru imati na festivalu Lucca Comics and Games 2022. 

Dampir, ondosno Harlan biće manje poznati glumac Wade Briggs. Stuart Martin će glumiti Emila Kurjaka, dok će Frida Gustavasson biti Tesla. David Morrissey će kao jedno od poznatijih imena na projektu biti glavni negativac Gorka. Pored njih Sebastian Croft će se pojaviti kao Juri i Luke Roberts kao Draka.

Film bi navodno, trebalo da bude baziran na prve dve epizode stripa o Dampiru. Film govori o poreklu Dampira. Radnja filma je, dakle, smeštena u devedesete, u vreme Balkanskog rata. Dok pokušava da se suoči sa strašnim “gospodarom noći”, Harlan mora da nauči da upravlja svojim moćima i otkrije svoje poreklo.

Pročitajte: Kijanu Rivs se vraća kao Džon Konstantin u novom nastavku

Producenti filma će biti Roberto Proia za produkcijsku kuću Eagle Pictures, Vincenzo Sarno za Sergio Bonelli Editore i Andrea Sgaravatti za produkcijsku kuću Brandon Box.

Zanimljiv tim ljudi koji će realizovati ovaj projekat čine i Giorgio Gregorini koji je za film ‘‘Suicide Squad’’ osvojio Oskara u kategoriji najbolja šminka i frizura, Vladimir Furdik – koreograf borbe poznat po filmu ‘‘Skyfall’’, Lubomir Misak – koordinator za kaskadere serije ‘‘Game of Thrones’’ i poznati dizajner kostima Giovanni Casalnuovo ( ‘‘Wanted’’, ‘‘Beowulf’’, ‘‘Eragon’’).

Film će režirati Riccardo Chemello, dok će za scenario biti zaduženi Giovanni Masi, Alberto Ostini i Mauro Uzzeo. Iako je bilo glasina da će se film možda snimati na našim prostorima, snimanje se ipak vršilo na različitim lokacijama u Rumuniji i trajalo je 11 nedelja.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Smuci
Smuci
8 months ago

Bio bi bolji da ga nisu sinhronizovali na talijanski…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x