Objavljen prvi trailer za novi film o Asterixu (VIDEO)

0

Film “Asteriks i Obeliks: Put svile” dobija svoj prvi trailer, a poznat je i datum izlaska filma.

Objavljen prvi trailer za novi film o Asterixu (VIDEO)

Objavljen je prvi trailer za film “Asteriks i Obeliks: Put svile”. Sa budžetom od 65 miliona eura, ovaj film će premijerno početi sa bioskopskim prikazivanjem 1. februara 2023. godine. asterixu

Režiju i glavnu ulogu u novom filmu potpisuje Guillaume Canet. Za razliku od ostalih filmova o Asterixu i Obelixu, ovaj film neće biti adaptacija neke od već postojećih stripovskih priča, već su scenaristi Philippe Mechelen i Julien Hervé osmislili nešto novo. 

Pročitajte: Prvi trailer za film Dampyr je konačno stigao (VIDEO)

Nalazimo se u 50. godini pre nove ere kada kineska carica (Linh-Dan Pham) biva zatočena od strane princa i izdajnika Deng Tsin Quin (Bung Hay Mean), koji stoji iza puča. Uz pomoć feničanskog trgovca (Jonathan Cohen) i njene verne ratnice po imenu Tat Han (Leanna Chea), princeza Fu-Yi (Julie Chen), caricina jedina ćerka odlazi u Galiju da zatraži pomoć od dva hrabra ratnika, Asteriksa (Guillaume Canet) i Obeliksa (Gilles Lelouche), koji su obdareni nadljudskom snagom zahvaljujući svom čarobnom napitku. Dva nerazdvojna Gala, naravno, pristaju da pomognu princezi da spasi svoju majku i oslobodi svoju zemlju. I eto ih na putu ka velikoj avanturi u Kini. Na putu će im se svakako naći i nezaobilazni Cezar (Vincent Cassel) i njegova moćna vojska, uvek žedna osvajanja.

Zvaničan naziv filma je “Asteriks i Obeliks: Put svile”, a u njemu će se od glumaca pojaviti još i Marion Cotillard, Pierre Richard, Angéle, Gilles Lelouche, dok će kameo scenu imati i poznati fudbaler Zlatan Ibrahimović (koga takođe možemo videti u traileru), kome će ovo biti prvo pojavljivanje na filmu. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x