Hugh Jackman se vraća kao Wolverine u filmu Deadpool 3 (VIDEO)

0

Hugh Jackman će se pridružiti Ryanu Reynoldsu u filmu Deadpool 3 gde će još jednom ponovo glumiti najpopularnijeg X-Mena, Wolverina.

Hugh Jackman se vraća kao Wolverine u filmu Deadpool 3 (VIDEO)

Povratak Hugh Jackmana kao Wolverina je otkrio Ryan Reynolds u videu objavljenom na svom Twitter nalogu, u kome je takođe najavio i datum izlaska filma Deadpool 3.

U videu, Ryan Reynolds govori o poteškoćama u pronalasku novih ideja za novi Deadpool film i obelodanjuje jedinu ideju koja im je pala napamet, a to je da se Hugh Jackman ponovo pojavi kao Wolverine.

Pročitajte: Kijanu Rivs se vraća kao Džon Konstantin u novom nastavku

Hugh Jackman je prvi put igraoWolverina u filmu X-Men 2000. godine, a zatim je ponovio tu ulogu u narednim nastavcima i tri solo filma usredsređena na najpopularnijeg X-Mena. Poslednji je bio Logan – The Wolverine, u režiji James Mangolda iz 2017. godine, u kome se činilo da se glumac oprostio od lika. Da Jackman više neće igrati titularnog mutanta se takođe verovano zahvaljujući kupovini 20th Century Foxa od Diznija, koji su najavljivali da će pokrenuti novu X-Men franšizu sa novim likovima i glumcima.

Još uvek se ne zna ko će režirati film Deadpool 3 i osim vesti o povratku Jackmana kao Wolverina nema drugih detalja o radnji filma. Prva dva filma objavljena su 2016. (režirao Tim Miller) i 2018. (režirao David Leitch). Kao što je ranije potvrdio Kevin Feige, šef Marvel studija, ovaj novi film o Deadpoolu će biti deo Marvelovog filmskog univerzuma.

Deadpool 3 je najavljen za 6. septembar 2024. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x