Kijanu Rivs se vraća kao Džon Konstantin u novom nastavku

0

Warner Bros. je započeo produkciju nastavka filma Konstantin iz 2005. godine, a Kijanu Rivs će reprizirati ulogu Džona Konstantina.

Kijanu Rivs se vraća kao Džon Konstantin u novom nastavku

Čuveni okultista iz DC-ijevih stripova, Džon Konstantin se vraća na velika platna! 

Novi film će pono režirati Frensis Lorens, čovek koji je režirao film Konstantin iz 2005. godine, dok će Kijanu Rivs reprizirati glavnu ulogu. Akiva Goldsmen će biti scenarista i jedan od producenata zajedno sa Džej Džej Abramsom, Hanom Mingelom, Ervinom Štofom i Lorencom DiBonaventurom. 

Ovaj film će verovatno zameniti seriju o Džonu Konstantinu koja je 2021. najavljena za striming platformu HBO Max, a koju je trebalo da producira Džej Džej Abrams zajedno sa Warner Brothers-om. 

Pročitajte: “The Sandman”: Popustite malo!

Pored Kijanu Rivsa u originalnom filmu iz 2005. su glumili Rejčel Vajs, Tilda Svinton, Djimon Honsu, Šaja LaBaf i Piter Stormar. Još uvek nije poznato da li će se neko od ovih glumaca vratiti u nastavku. Originalni film je zaradio $250 miliona u bioskopima sa budžetom od $70-1000 miliona.

Lik Džona Konstantina se po prvi put pojavio 1984. godine u sagi o Stvorenju iz močvare, a kreirali su ga Alan Mur, Stiv Biset i Džon Totlben. Već 1988. Konstantin postaje protagonista mračnog strip serijala Helblejzer, koji je izlazio do 2013. pod DC-ijevom etiketom Vertigo. 

Datum izlaska nastavka filma Konstantin još uvek nije poznat.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x