Kada izlazi film o Dampiru?

0

Sergio Boneli Editore objavljuje tačan datum izlaska filma o Dampiru.

Kada izlazi film o Dampiru?

Izdavačka kuća Sergio Bonelli Editore objavila je datum izlaska filma o Dampiru, zasnovanog na istoimenom strip serijalu ove izdavačke kuće, koji će sa prikazivanjem u italijanskim bioskopima početi od petka, 28. oktobra. 

Dampir, ondosno Harlan biće manje poznati glumac Wade Briggs. Stuart Martin će glumiti Emila Kurjaka, dok će Frida Gustavasson biti Tesla. David Morrissey će kao jedno od poznatijih imena na projektu biti glavni negativac Gorka. Pored njih Sebastian Croft će se pojaviti kao Juri i Luke Roberts kao Draka.

Pročitajte: Kako je Panišer originalno trebalo da se zove?

Producenti filma će biti Roberto Proia za produkcijsku kuću Eagle Pictures, Vincenzo Sarno za Sergio Bonelli Editore i Andrea Sgaravatti za produkcijsku kuću Brandon Box.

Zanimljiv tim ljudi koji će realizovati ovaj projekat čine i Giorgio Gregorini koji je za film ‘‘Suicide Squad’’ osvojio Oskara u kategoriji najbolja šminka i frizura, Vladimir Furdik – koreograf borbe poznat po filmu ‘‘Skyfall’’, Lubomir Misak – koordinator za kaskadere serije ‘‘Game of Thrones’’ i poznati dizajner kostima Giovanni Casalnuovo ( ‘‘Wanted’’, ‘‘Beowulf’’, ‘‘Eragon’’).

Film će režirati Riccardo Chemello, dok će za scenario biti zaduženi Giovanni Masi, Alberto Ostini i Mauro Uzzeo.

Film bi navodno, trebalo da bude baziran na prve dve epizode stripa o Dampiru.

Iako je bilo glasina da će se film možda snimati na našim prostorima, snimanje se ipak vrši na različitim lokacijama u Rumuniji i trajaće 11 nedelja.

U februaru 2022. je procureo video sa snimanja filma Dampir, koji je fanovima dao kratak uvid u to kako će film izgledati. 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x