Warner Bros. žali zbog objavljivanja kontroverznog Snyder cut-a

0

Snyder Cut je u velikoj meri popravio utisak o filmu Justice League, ali izgleda da iz Warner Bros-a ne misle tako…

Warner Bros. žali zbog objavljivanja kontroverznog Snyder cut-a

Navodno, rukovodioci Warner Bros. Discovery-a žale što su distribuirali takozvani Snyder Cut filma Justice League, objavljen na HBO Max platformi za striming 2021. nakon upornih zahteva fanova na društvenim mrežama preko hashtag #ReleasetheSnyderCut.

Kako prenosi Variety, novo rukovodstvo multinacionalne kompanije rođene u aprilu spajanjem Warner media i Discovery-a uvereno je da bi pravi put bio put strpljenja, sa idejom da će reakcija fanova uskoro izbledeti. Na ovaj način, međutim, ljudi su samo postali podstaknuti da se suprotstave upravi kompanije u svakoj mogućoj kontroverznoj situaciji.

Pročitajte: Zašto Betmen i Supermen nisu bili članovi Justice Society of America?

Verzija Lige pravde koju je režirao Zek Snajder i napisao Kris Terio – zasnovana na priči Terija, Snajdera i Vila Bila – dugometražni je film koji traje više od 4 sata. Godine 2017. Snajder je bio primoran da napusti projekat pre njegovog završetka zbog ličnih problema zbog smrti svoje ćerke, prepustivši ga u ruke Džosa Vedona, bivšeg pisca i reditelja Osvetnika iz 2012.

Njegovu verziju Lige pravde su zahtevali rediteljevi fanovi, koji su očekivali drugačiji film od onog koji je u bioskopima izašao tri godine ranije, koji je u velikoj meri preradio Džos Vedon i postao predmet mnogih negativnih kritika.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x