“The Gentleman’s Hotel” – Novi Bonelijev horor vestern

0

“The Gentleman’s Hotel” je novi Bonelijev horor vestern strip iz linije Audače koji izlazi u oktobru.

“The Gentleman's Hotel” - Novi Bonelijev horor vestern

“The Gentleman’s Hotel”, novi Bonelijev strip čija je radnja smeštena na divljem zapadu uz horor atmosferu, nastao je po ideji Džoa R. Lendsdejla, teksaškog pisca koji je stvorio Dedvuda Dika, crnačkog kauboja kog su u Boneliju već adaptirali u strip serijal.

Scenario strip adaptacije potpisuje Luca Crovi (Komesar Ričardi, Dedvud Dik), dok je za crtež zadužen Daniele Serra. The Gentleman’s Hotel je deo Bonelijeve Audace linije, integrisane 2018. godine i namenjene objavljivanju stripova za stariju i zreliju publiku (Senzanima, K-11, Dedvud Dik…). 

“The Gentleman’s Hotel” će se prostirati na 112 stranica, crno-belih i u boji, a u Italiji će se prodavati u tvrdom povezu. Ovaj strip u italijanske striparnice i knjižare stiže 26. oktobra.

U nastavku možete pročitati sinopis stripa i premijerno pogledati nekoliko tabli:

Pročitajte: Boneli najavljuje krosover između Konana i Dragonera

Nakon serijala o Dedvudu Diku, nastavlja se saradnja Bonelija i američkog pisca Džoa R. Lensdejla ovom vestern-horor pričom. Priču je adaptirao Luca Crovi, a nacrtao Daniele Serra, a ona govori o propovedniku revolverašu, velečasnom Džebedaji Merseru, koji se našao u horor situaciji goroj od svake noćne more.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x