Reddit teorija: Kako su Nindža Kornjače dobile svoja oružja

0

Reddit teorije i kreativna razmišljanja nekad umeju da vas nateraju da se zapitate…

Reddit teorija: Kako su Nindža Kornjače dobile svoja oružja

Tako je jedan korisnik koji se potpisuje kao Davidk9292 pre tri godine postavio analizu toga zašto je učitelj Splinter dao Nindža Kornjačama baš ona oružja po kojima su postale prepoznatljive.

On navodi da je Splinter dao kornjačama oružja suprotna njihovim ličnostima.

Rafael je najishitrenija i najnasilnija kornjača. On koristi sai, tradicionalno odbrambeno oružje koje se koristi u očuvanju mira. Ovo je dobio da ga nauči strpljenju i disciplini.

Mikelanđelo je najneozbiljnija i najviše rasejan od svih kornjača. On koristi nunčake, oružje zloglasno po svojoj složenosti i lakoći povređivanja onog ko ih koristi. Ovo je dobio da ga nauči da se fokusira i da ne shvata borbu olako.

Pročitajte: “TMNT: Last ronin” u animiranoj adaptacija fanova! (VIDEO)

Donatelo je najinteligentnija i tenološki najnapredniji od svih kornjača. On rukuje sa bo, jednostavnim drvenim štapom. Ovo je dobio da ga nauči kreativnosti i da nauči da se snalazi sa onim što ima.

Leonardo je najmoralniji i vođa kornjača. On rukuje katanama, oštrim i podrazumevano najsmrtonosnijim oružjem od svih drugih kornjača. Ovo je da ga nauči da na kraju, uprkos svojim idealima, može biti primoran da oduzima živote da bi zaštitio ljude i da nikada ne sme da se bori u bitkama za kojima nema potrebe.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x