“TMNT: Last ronin” u animiranoj adaptacija fanova! (VIDEO)

0

“Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin” naćiće se i na malom ekranu zahvaljujući neverovatnoj animiranoj akciji koju su napravili fanovi TMNT-a.

animiranoj adaptaciji stripblog

Neverovatna adaptacija TMNT: Last ronin oživeo je 1. jula na kanalu Speedokaggen kreatora Magnusa Edlunda. Ovaj kratki animirani film upoznaje gledaoce sa jedinom preživelom kornjačom.

TMNT: The Last Ronin Animation

Da se podsetimo “Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin” donosi kraj priče o jednoj od najvećiš stripskih franšiza svih vremena. Kornjače su ubijenje, ostao je samo poslednji ronin, jedina živa kornjača sa crnim povezom preko očiju, umesto njihove standardne boje. Njemu je bilo dosta čekanja na periferiji Njujorka, osvetiće se onima koji su mu ubili braću.  Njujork, grad u kojem obitavaju kornjače, je pod kontrolom potomka bivšeg zlikovca. Kada ronin uđe u grad, ne dočekuje ga topla dobrodošlica, već brzo skreće pažnju na sebe i tovari sebi bedu za vrat. Kroz priču ga prate duhovi njegove braće uz svoje poteze, reči i savete, koji ga sve više vode ka cilju.

Speedokaggenov TMNT: The Last Ronin animirani video režirao i producirao je sam Edlund. VFKS animaciju radili su Edlund, Robin Andersen i Kristian Hovald. Glasove su dali Andrej Kotevski Lindvol i Zak Klejton, dok su Lindvol i Maks Ekberg majstor zvuka. Muzička podrška dolazi od Džejkoba A. Kadmusa, originalne TMNT muzike Džona DuPreza i La Cigalea iz PremiumBeata.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x