Strip o mladom Brusu Vejnu u školi za superheroje

0

Sledećeg proleća DC će objaviti strip pod nazivom Bruce Wayne: Not Super, namenjen mlađim čitaocima koji će pratiti avanture 13-godišnjeg Brusa Vejna u školi za superheroje.

Strip o mladom Brusu Vejnu u školi za superheroje

Bruce Wayne: Not Super će nam doneti avanture mladog Brusa Vejna u ekskluzivnoj školi za nadarene. 

Brus će morati da se izbori sa izbori sa okruženjem jedne srednje škole i da pronađe svoje mesto među ostalim superherojima kao jedini od njih koji nema supermoći. Strip je napisao Stuart Gibbs, a ilustrovao Berat Pekmezci.

Poslednjih godina, DC je objavio nekoliko stripova namenjenih čitaocima srednjeg i mlađeg uzrasta, prikazujući najpopularnije superheroje prilagođene uzrastu ciljane publike. Ovakvi stripovi koji se dotiču tema relevantnih za mlađi uzrast pokazali su se popularnim ne samo kod publike, već i kod kritičara. Stoga ne čudi što DC nastavlja u tom smeru.

Pročitajte: Kako je Supermenov pas Kripto dospeo na Zemlju

Bruce Wayne: Not Super donosi nam i novi pogled na Betmenovo poreklo. Brus Vejn upisuje se u školu za nadarene, gde njegovi drugovi iz razreda imaju supermoći. Kao riba van vode, Brus mora da nađe svoje mesto pored onih koji ga na mnogo načina nadmašuju. Stvari komplikuju drugi učenici Džek Nepier i Bejn počnu da maltretiraju mlađe učenike, uključujući Dika Grejsona. Na Brusu je da se zauzme za Dika i ostale kolege iz razreda i da pronađe način da zaustavi Nepiera i Bejna, bez supermoći. Najavljeno je da će Bruce Wayne: Not Super biti „ispunjen sa puno humora“ i da bi to bio novi pogled ne samo na Betmenovo poreklo, već i na celu Ligu pravde.

Bruce Wayne: Not Super će svoj debi imati 7. februara 2023. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x