Liga Pravde iz doba Jure – Superheroji su dinosaurusi u najluđem stripu godine!

0

Novi strip The Jurassic League donosi DC-ijeve najpoznatije superheroje kakve još nismo videli, kao dinosauruse.

The Jurassic League autora Daniela Vorena Džonsona je nova Liga Pravde, koja je ipak starija od vremena, izlazi u maju ove godine i donosi nam jednu od najbizarnijih verzija Lige Pravde. jure

Betmen je Alosaur, Čudesna Žena je Triceratops, a Supermen je Brahiosaur, uz još mnogo toga… Ovo herojsko trojstvo, zajedno sa ligom drugih super-moćnih dinosaurusa, udružuju snage da spasu praistorijsku Zemlju od zlokobnih mahinacija Darksejda.

The Jurassic League je šestodelni mini serijal koji je nacrtao Huan Gedeon. „Liga Pravde iz doba Jure je sve što želim da nacrtam: dinosaurusi superheroji i epske borbe“, rekao je umetnik Huan Gedeon. „Ovo je moja verzija crtanog filma ili video igrice iz 90-ih. Očekujte priču o opstanku, jedinstvu i nadi gde jaki štite slabe u svetu gde opasnost vreba na svakom uglu.”

„Bilo je apsolutno zadovoljstvo pridružiti se Huanu Gedeonu u stvaranju novog DC-ijevog univerzuma, zajedno sa dinosaurusima, pećinskim ljudima i događajima koji se odvijaju na ivici izumiranja“, rekao je pisac i autor naslovnice Danijel Voren Džonson. „Batsuar u rvačkom supleksu sa Džoker dilofosaurusom, nema na čemu!“

U nastavku možete videti naslovnicu i nekoliko tabli iz ovog ludačkog serijala:

Pročitajte: Kako je Kapetan Amerika prvibotno trebalo da se zove?

Predstavljanje najvećih heroja i zlikovaca DC Comics-a kao dinosauruse trebalo bi da stvori jedan bizaran, sulud i zabavan serijal. Biće fascinantno videti kako se knjiga poigrava sa ikoničnim poreklima superheroja, poput Supermenove nove pozadine, i kako će se junaci promeniti, te adaptirati novom starom vremenu.

Jurassic League #1 izlazi 10. maja.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x