Objavljena obrisana scena iz filma The Batman koja otkriva Džokera (VIDEO)

0

Warner Bros. nam otkriva novu obrisanu scenu iz filma Betmen Meta Rivsa na kojoj se titularni heroj susreće sa Džokerom.

Objavljena obrisana scena iz filma The Batman koja otkriva Džokera (VIDEO)

Manje od mesec dana nakon što je film Betmen premijerno prikazan u bioskopima, Warner Bros. predstavlja izbrisanu scenu u kojoj se Betmen susreće sa Džokerom. Obrisana scena prikazuje kako se Betmen Roberta Petinsona sastaje sa Džokerom Berija Kegana u ludnici Arkam. Pogledajte uzbudljivu izbrisanu scenu ispod:

Pročitajte: Prvi Marvelov strip prodat za $2.4 miliona

Objavljena scena je definitivno iznenađenje za mnoge. Met Rivs je i pre premijere filma zadirkivao publiku naglašavajući kako Beri Kegan ima stvarno kul scenu u filmu, ali malo ko je mogao da pretpostavi da će glumiti baš Džokera. 

Nije naznačeno zašto je scena izbrisana i zašto nije ostala deo finalne verzije filma. Scena ne daje kristalno jasan pogled na Keganovog Džokera, ali jasno možemo videti njegov jezivi osmeh, ožiljke za koje Rivs kaže da je u njegovoj verziji priče Džoker imao od rođenja, kao i glavu punu ožiljaka i neravnomerne kose. 

Iako je nastavak Rivsovog Betmena u razvoju, sam Rivs još uvek nije siguran ko će biti glavni negativac filma, kao ni da li će se Džoker uopšte pojavljivati u nastavku franšize.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x