MCU radi reboot serije: Daredevil sezona 4 je moguća?

0

Pojavila se informacija da Marvel Studios navodno radi reboot serije Daredevil koju je producirao Kevin Feige.

daredevil sezone stripblog

Otkako je Netfliks otkazao Daredevila 2018. godine, publika je insistirala da vidi Čarlija Koksa u liku Derdevila na filmskom platnu. Ove želje su se konačno ostvarile 2021. kada se glumac vratio kao Met Merdok u filmu Spider-Man: No Way Home. Očekuje se da će ovo pojavljivanje biti početak novog poglavlja Derdevilovih live-action priča, za koje se kaže da će se dogoditi u ostvarenjima She-Hulk i Echo, prenosi Screenrant.

Prebacivanjem prve tri sezone Derdevila na Dizni+ kanal povećao se optimizam za nastavak serijala o Derdevilu i ponovnog gledanja Čarlija Koksa u glavnoj ulozi Marvelovog superheroja. Sve ovo je još više podgrejala vest o tome da Dizni osniva “Blind Faith Productions LLC” i da bi krajem ove godine moglo da počne snimanje “Devil of Hell’s Kitchen”.

Production Weekly je otkrio da Marvel Studios zaista radi na projektu o Derdevilu. Pominje se da bi to mogao biti reboot serije Daredevil koju su producirali Kevin Feige i Chris Gray, a koja bi trebalo da bude objavljena na Dizni+. Ovo bi moglo ukazivati na to da Dizni i Marvel Studios rade ubrzano na novom pokretanju serije. Na objavljenoj listi nema nijednog glumca, ali se smatra da će se Čarli Koks pojavljivati u ulozi Meta Merdoka u bilo kom projektu Daredevila u MCU.

Čekamo svakako više detalja oko ovoga i naravno potvrdu ovih navoda. Za sada je sve pod znakom pitanja.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x