Kako je Panišer ubio “svog prijatelja” Derdevila…

0

U širokoj paleti supernegativaca i superheroja koje je Frenk Kasel popularni Panišer ubio tokom svoje lovačke karijere, našao se i njegov rival, ali i prijatelj – Derdevil.

svog prijatelja stripblog

Derdevil je još jedan lik kojeg je Panišer ubio više puta. Panišer je ubio kanibalski oblik Derdevila, ali je takođe, slučajno ubio i Meta Merdoka u jednom strip ostvarenju. Njihova borba je započela na krovu jedne zgrade kada je Panišer ispalio nekoliko metaka upozorenja iz svoje automatske puške.

Pročitajte: FUN FACT: Šta povezuje strip crtača Igora Kordeja i MCU seriju Hawkeye?

U ostvarenju “Panišer satire Marvelov Univerzum”, Met je bio blizak sa Kaslom. Met je u nekoliko navrata, u ulozi advokata stao u njegovu odbranu, dok je njemu mladi Frenk priskočio u pomoć kada je bio maltretiran u “Paklenoj kuhinji” opasnom delu grada. 

svog prijatelja stripblog

Ali, kako Frenk ne zna pravi Derdevilov identitet, nastavlja svoju potragu za njim kako bi ga ubio. 

Derdevil je pokušao da spreči Panišera da i dalje ubija, ali to na njega nije palilo. Panišer je pao sa spomenute zgrade u borbi sa Derdevilom, a kada mu je ovaj prišao isukao je svoj nož i smrtno ga ranio, dok je Dardevil, pre poslednjeg izdisaja skinuo masku i pokazao svoje pravo lice Panišeru…

Panišer je često neobavešten i loše informisan, ali njegova prijateljstva su opasna i nikada mu ne treba verovati.

Izvor: Screenrant

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x