U novom Betmen trejleru Riddler želi da digne Gotam u vazduh (VIDEO)

0

Objavljen je novi, treći trejler za film The Batman, reditelja Meta Rivsa, sa Robertom Petinsonom u glavnoj ulozi.

U novom Betmen trejleru Riddler želi da digne Gotam u vazduh (VIDEO)

U novom trejleru vidimo mnogo novih snimaka. Otkrivene su nove zajedničke scene Betmena i Catwoman od njihovih borbi sve do udruživanja, otkriven je deo Riddler-ovog plana i njegov pokušaj da raznese Gotam.

Veliki deo Riddler-ovog plana u novom filmu o Betmenu je ostao misterija – do sada. Dok su njegovi motivi i njihova veza sa porodicom Brusa Vejna još uvek nepoznati, njegov sveobuhvatni cilj je jasno predstavljen. Riddler želi da uništi Gotam. On ima odanu vojsku pratilaca koji mu pomažu u tome. Takođe ima i mnogo snimaka Catwoman i Betmena kako se zajedno bore sa ovim privrženicima Riddler-a, što naglašava još jednu važnu komponentu trejlera.

Pročitajte: MCU filmovi i serije koje ćemo gledati u 2022. godini

Osim same misterije i zavere koju kuje Riddler, film će se podjsednako fokusirati i na odnot Betmena i Catwoman. Njihov komplikovan odnos jasno se vidi u ovom trejleru u kome možemo videti dvoje kako se bore jedno protiv drugog, da bi se kasnije udružili u borbi protiv Riddler-a. Ostaje da se vidi da li će taj savez opstati ili ne, ali odnos mačke i miša između Betmena i Catwoman sigurno će biti jedan od vrhunaca predstojećeg filma.

Prošle godine, prvi trejler za film The Batman Meta Rivsa je otkriven na DC FanDome-u i film se od tada suočio sa nekoliko odlaganja premijere, da bi na kraju ona bila pomerena za mart 2022. godine, nakon što je produkcija završila snimanje ranije ove godine. Warner Bros. očigledno računa na veliki povratak Mračnog Viteza na velika platna, stoga studio trenutno ima planirane dve spin-off serija za HBO Max, od kojih je jedna fokusirana na policijsku upravu Gotama, a drugi na lik Pingvina, koga će glumiti Kolin Farel i njegovo poreklo.

The Batman Meta Rivsa će svoju premijeru imati 4. marta 2022. godine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x